BEES-BUILD

100% biologisch

Handgemaakt

Milieuvriendelijk

Theelichtjes uit bijenwas

Home » Theelichtjes bijenwas

Ben je op zoek naar prachtige theelichtjes uit bijenwas? Dan heeft Bees-Build uit Lier dat ongetwijfeld voor jou in het gamma. Bovendien zijn onze theelichtjes uit bijenwas steeds volledig uniek, aangezien we ze zelf maken. Wij voegen overigens geen andere bestandsdelen toe aan onze theelichtjes, ze komen 100% van de bijtjes!

Opzoek naar theelichtjes uit bijenwas?

Bekijk hieronder een greep uit onze handgemaakte kaarsen

Schattige theelichtjes uit bijenwas

Onze theelichtjes uit bijenwas zijn verkrijgbaar per stuk of per set van tien. Ze branden lekker lang en verspreiden een heerlijke geur. Ze zijn niet alleen een streling voor het oog, maar bevorderen ook jouw afweersysteem. Dat komt omdat ze schadelijke stoffen, zoals schimmels en bacteriën, uit de lucht filteren. Ze zijn bovendien ook 100% biologisch, waardoor jij niet alleen aan je gezondheid denkt, maar ook aan de natuur! Ben je verder nog op zoek naar andere bijenproducten? Dan vind je onder meer onze lange kaarsen uit bijenwas interessant!

Profiteer van de voordelen van onze kaarsen

Wil je graag zelf handgemaakte kaarsen uit bijenwas, zoals onze theelichtjes, in huis halen? Dan bestel je deze eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je verder nog vragen over wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer +32 491 08 09 73 of via info@bees-build.be.

Kom bij Bees-Build langs op afspraak