BEES-BUILD

100% biologisch

Handgemaakt

Milieuvriendelijk

Stompkaars uit bijenwas

Home ┬╗ Stompkaars bijenwas

Een stompkaars uit bijenwas, gemaakt door Bees-Build uit Lier, biedt verschillende voordelen. Doordat het een 100% natuurlijk product is, zuivert het je huis van bacteri├źn en schimmels. Je help dus niet alleen de bijtjes, je gezondheid profiteert mee! Een stompkaars heeft ook de perfecte vorm voor de verbranding van het kaarsvet. Hierdoor brandt de stompkaars uit bijenwas mooi en gelijkmatig.

Opzoek naar een stompkaars uit bijenwas?

Bekijk hieronder een greep uit onze handgemaakte kaarsen

Een mooie stompkaars uit bijenwas

Jaarlijks vervangen we een aantal wasramen en laten we ze smelten in de zon. Met deze bijenwas maken we vervolgens prachtige kaarsen, waaronder ook jouw stompkaars! Al onze kaarsen zijn uniek, omdat ze 100% handgemaakt zijn. We voegen ook geen andere stoffen toe aan onze biologische kaarsen, alles komt rechtstreeks van onze bijtjes. Met een stompkaars uit bijenwas heb je gegarandeerd een echte eyecatcher in handen. Ga voor een tikkeltje extra met onze kaarsen in de vorm van een roos of als een bij op raat!

Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog

Ben je benieuwd naar onze stompkaars uit bijenwas of ben je op zoek naar andere producten, zoals prachtige tafelkaarsen uit bijenwas? Bekijk dan ons assortiment en bestel via de webshop! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of het nummer +32 491 08 09 73. Onze bijenproducten zijn overigens een leuk en origineel idee voor een geschenk!

Kom bij Bees-Build langs op afspraak