BEES-BUILD

transparant-icon
kaarsen

Kaarsen uit bijenwas

Onze kaarsen zijn 100 % uit bijenwas gemaakt. Bijenwas is een natuurlijk product, gemaakt door onze bijen. Jaarlijks vervangen wij een aantal wasramen en laten we ze smelten in de zon. Met deze bijenwas maken we vervolgens de kaarsen. De kaarsen uit bijenwas van Bees-Build uit Lier zijn een echt natuurproduct, zonder toevoegingen.

tafelkaars

Kleine Tafelkaars - 18cm

1 Stuk
2.00 €

set-tafelkaarsen

Kleine Tafelkaars - 18cm

3 Stuks 
5.00 €

bolle-kaars

Bolle Kaars - 8cm

1 stuk
8.00 €

stompe-kaars

Stompe Kaars - 12cm

1 Stuk
6.00 €

theelichtjes

Theelichtjes

1 Stuk
0.75 €

theelichtjes

Theelichtjes

10 Stuks
6.00 €

bijtje-op-graat

Bijtje op Raat

1 Stuk
4.00 €

bijtje-op-graat

Bijtje op Raat

3 Stuk
10.00 €

roos

Roos

1 Stuks
4.00 €

roos

Roos

3 Stuk
10.00 €

Mooie kaarsen uit bijenwas die gezond zijn voor je lichaam

In tegenstelling tot parafine-kaarsen (afkomstig van fossiele aardolie) reinigen onze kaarsen de lucht en versterken het immuunsysteem. Ze vangen stof, schimmel, bacteriën enzovoort en filteren deze. Daarnaast hebben kaarsen uit bijenwas ook een zalig geur die slechte geuren verjaagd. Ze branden lekker lang en geven een prachtig licht. Als onze kaarsen zijn uniek, niet helemaal perfect, maar zo is dat met handgemaakte kaarsen. Daarnaast zijn ze biologisch, aangezien alle onze kaarsen gemaakt zijn uit bijenwas en dus rechtstreeks van onze bijtjes komen!

Verschillende soorten kaarsen uit bijenwas

Kaarsen, gemaakt uit bijenwas, zijn er in alle maten en soorten bij ons. Denk hierbij aan:

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar speciale lange kaarsen uit bijenwas? Dan vind je deze ongetwijfeld bij ons. Wij beschikken overigens ook over kaarsen in leuke vormen, zoals roosjes of bijtjes op raat. Onze speciale bijenproducten vormen ook een heel fijn en origineel geschenk voor een familielid, vriend(in) of collega!

Laat je verrassen door onze prachtige kaarsen

Heb je jouw favoriete kaarsen al gevonden? Super! Bestel ze dan snel via onze webshop. Daar vind je overigens ook een bloemenmengsel, dat je kunt kopen om onze bijtjes te steunen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het nummer +32 491 08 09 73 of door een e-mail te sturen naar info@bees-build.be. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar je terug!