BEES-BUILD

100% biologisch

Handgemaakt

Milieuvriendelijk

Handgemaakte kaarsen

Home ┬╗ Handgemaakte kaarsen

Bij ons vind je 100% handgemaakte kaarsen. Wij maken ze uit uitsluitend natuurlijke producten van onze bijen. De handgemaakte kaarsen van Bees-Build uit Lier zijn er in allerlei vormen en maten, waardoor je in je hele woning kan genieten van onze heerlijke en prachtige natuurlijke kaarsen. Lees verder en ontdek waarom je onze handgemaakte kaarsen in huis wilt halen!

Opzoek naar handgemaakte kaarsen?

Bekijk hieronder een greep uit onze handgemaakte kaarsen

Handgemaakte kaarsen in alle maten en stijlen

Ben je op zoek naar handgemaakte kaarsen uit bijenwas? Dan zit je goed bij ons! De kaarsen zuiveren de lucht,  zijn goed voor je immuunsysteem en 100% uit bijenwas gemaakt. Dat zorgt er dan ook voor dat wij over uitsluitend biologische kaarsen beschikken! Daarnaast vind je de kaarsen bij ons in diverse groottes en stijlen, waaronder:

De kaarsen verspreiden overigens een heerlijke geur, waardoor je slechte geurtjes in je huis in een handomdraai opgelost krijgt! Wist je trouwens dat je onze handgemaakte kaarsen ook in de vorm van een roosje of een bijenkorf kunt verkrijgen?

Bestel jouw favoriete kaarsen vandaag nog

Heb je jouw favoriete handgemaakte kaarsen gevonden? Bestel ze dan vandaag nog via onze webshop! Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons in verband met onze bijenproducten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via het nummer +32 491 08 09 73.

Kom bij Bees-Build langs op afspraak