BEES-BUILD

100% biologisch

Handgemaakt

Milieuvriendelijk

Bolkaars uit bijenwas

Home » Bolkaars bijenwas

Een bolkaars uit bijenwas is dé perfecte eyecatcher voor op de eettafel, salontafel of andere speciale plaats in je huis. Bees-Build uit Lier houdt zich al jaren bezig met alles wat met imkeren en natuurlijke producten, afkomstig van bijen, te maken heeft. Door een mooie bolkaars uit bijenwas te kopen bij ons, schenk je niet alleen aan de natuur, je denkt ook aan je eigen gezondheid. Lees verder en ontdek meer over de voordelen van een bolkaars uit bijenwas.

Opzoek naar een bolkaars uit bijenwas?

Bekijk hieronder een greep uit onze handgemaakte kaarsen

Een bolkaars 100% uit bijenwas

Bij onze handgemaakte kaarsen uit bijenwas, zoals onze bolkaars, komen nooit toegevoegde bestandsdelen kijken. Ze zijn steeds 100% biologisch en dat merk je ook. Ze filteren schadelijke stoffen uit de lucht, zoals schimmels en bacteriën, en zorgen voor een goed afweersysteem van het lichaam. Daarnaast zijn ze ook gewoon mooi! Onze bolkaarsen komen namelijk in de standaardkleuren maar je kunt ze ook met mooie vormen, zoals bijenkorven of roosjes, krijgen. Ben je naast een bolkaars ook op zoek naar gezellige theelichtjes in bijenwas? Duik dan gerust in de webshop en bestel ze vandaag nog!

Denk aan de bijen en bestel onze kaarsen

Ga jij ook voor een bolkaars in bijenwas of zoek je nog naar een voedende en herstellende lippenbalsem? Al onze producten van onze bijen doen wat ze beloven. Heb je nog vragen over wie we zijn en wat we doen, of ben je benieuwd naar onze producten? Bel dan naar het nummer +32 491 08 09 73 of stuur een e-mail naar info@bees-build.be.

Kom bij Bees-Build langs op afspraak