BEES-BUILD

100% biologisch

Handgemaakt

Milieuvriendelijk

Biologische kaarsen

Home » Biologische kaarsen

Ben je op zoek naar biologische kaarsen, die ook nog eens ongelofelijk goed ruiken? Dan is er geen betere webshop dan die van Bees-Build uit Lier! Onze biologische kaarsen worden gemaakt uit 100% natuurlijke producten, afkomstig van onze eigen bijen. Met andere woorden, er worden geen andere stoffen toegevoegd aan onze biologische kaarsen!

Opzoek naar biologische kaarsen?

Bekijk hieronder een greep uit onze biologische kaarsen

Prachtige biologische kaarsen

Al onze biologische kaarsen zijn handgemaakt en uniek. Kaarsen uit bijenwas ruiken niet alleen ongelofelijk goed, ze zijn ook goed voor jouw lichaam. Ze zuiveren schadelijke stoffen in de lucht en zorgen voor een beter afweersysteem. Onze biologische kaarsen zijn er in verschillende maten en groottes, van theelichtjes tot grotere kaarsen. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar de perfecte eyecatcher voor jouw tafel? Dan is een tafelkaars uit bijenwas dé perfecte oplossing voor jou.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze biologische kaarsen of onze andere bijenproducten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doe je snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer +32 491 08 09 73 of door ons contactformulier in te vullen. Wil je meer weten over onze manier van werken of ben je geïnteresseerd in de kunst van het imkeren? Lees dan zeker eens onze interessante weetjes!

Kom bij Bees-Build langs op afspraak